PumpScanner handleiding

Voor het instellen van de Lorentz PS2 en PS2k controllers wordt de Android App PumpScanner gebruikt. Deze App kent verschillende autorisatieniveau’s. Op deze pagina worden de basisfuncties uitgelegd. Scan voor het downloaden van de juiste App de QR code zoals hier rechts is afgebeeld.

Bij iedere installatie leveren we een licentiecode voor PumpScanner of als er een modem geleverd is inloggegevens voor het zelf aanmaken van een licentiecode. Iemand met de juiste App heeft dus nog autorisaties nodig om het systeem ook werkelijk in te komen. Wel zo veilig!

Met Android PumpScanner App kan pompsysteem worden geconfigureerd en uitgelezen. Na openen app selecteer “Pumps” en klik op pompsysteem.

 

 

Instellingen voor het automatisch in-uitschakelen van pomp op basis van niveausensor. Voor peilsturing in peilgestuurde drainage gebruiken we bij voorkeur E2 Sturing op constante niveau

Deze functie gebruiken we voor het constant op druk houden van bijv. drinkwaternetwerk. Maar ook gebruiken we deze instelling bij pompinstallaties voor peilgestuurde drainage

Ga naar webpagina: https://partnernet.lorentz.de/

Selecteer customerNET (1), voer uw inloggegeven in (2), klik op inloggen (3), activeer PumpScanner (4), noteer uw persoonlijke licentiecode (5).

 

Open de Android App Pumpscanner en volg de onderstaande stappen. Voor het synchoriseren van de licenties is een internetconnectie noodzakelijk. In het veld is dat niet meer nodig. Letop, er bestaat geen IOS app! 

Klik op Settings (1), geef uw persoonlijke licentiecode uit volgende stap of uit de mail (2), klik op UPDATE LICENSE LIST (3) en als het goed is ziet u de serienummer(s) van uw installaties, zet vinkje uit van Show Demo Pumps (4) en klik op Back (5)

Klik op Pumps (6) om de pompinstallaties in de buurt te zien, zodra er een pomp in Bleutooth bereik zit, wordt Bleutooth icon zwart. Selecteer deze pomp en gegevens worden gesynchroniseerd. Gefeliciteerd, u bent nu beheerder van de pomp!

Contactformulier

Mijn naam is Gert-Jan de Blois. Persoonlijke betrokkenheid in overleggen en projecten vind ik heel belangrijk. Hierdoor zijn we niet altijd telefonisch bereikbaar.

Klik op whatsapp icoon of vul webformulier in.

Uw vraag heeft betrekking op:
Hoe kunnen we je bereiken
Wat is je vraag / What is your question