Xylem Digital Maintenance – XDM

Xylem Digital Maintenance – XDM

Vanuit diverse interim-rollen binnen Xylem betrokken geweest bij initiële ontwikkeling, doorontwikkeling, implementatie in organisaties, verzorgen van trainingen en applicatiebeheer van de online beheeromgeving XDM voor uiteenlopende technische installaties in diverse talen.

Samenwerken voor zoet water

Als specialist betrokken bij project “Samenwerken voor zoet water - van pilots naar grootschalige toepassing”. Dit project viel onder het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (POP 3) en cofinanciering door provincie Zeeland en gemeente Schouwen-Duiveland.

Interim manager monitoring en control

Als interim manager van afdeling Monitoring&Control betrokken bij ontwikkeling van Aquaview++ en XDM en coordineren van offertetrajecten en projectbegeleiding van multidisciplinaire projecten.

Congress Dnipro-waves

Op uitnodiging van opbouw- ontwikkelingsmissie in regio Dnipropetrovsk in Oekraine een presentatie gegeven tijdens het eerste Dnipro-waves congres. Centraal stond de Nederlandse aanpak met asset-management als motor voor kwaliteitsontwikkeling en investeringsbegroting voor watermanagement.

Holland Paviljoen Aquatherm 2018

In samenwerking met Nederlandse Ambassade in Kiev het initiatief genomen om een Holland Paviljoen op te zetten op de Aquatherm2018. Een drukbezochte en toonaangevende beurs voor de regio Oost-Europa.

Beleidsadviseur Riolering Goeree-Overflakkee

Verantwoordelijk voor beleidsontwikkeling en uitvoering van projecten in het kader van riolering, openbare verlichting en stedelijk waterbeheer. Projectleider van implementatie beheersoftware voor de openbare ruimte, scadasysteem tijdens herindeling gemeente. Coördinator van monteurs voor gemalenbeheer.

Rioleringsplan Erasmus-MC Rotterdam

Als projectleider verantwoordelijk geweest voor het rioleringsplan voor de nieuwbouw van het Erasmus-MC in Rotterdam. Vanuit deze rol als initiator gestart met het de planvorming voor waterberging in het sedumdak.

Drinkwaterproject West-Papua

In 1999 gedurende 6 maanden als consultant bij ZGG-Yakpesmi betrokken bij realisatie van 'drinkwaterprojecten' in de plaatsen Witlanggo, Tibul en Dirik in het oerwoud van West-Papua in Indonesië. Onderdeel van het programma was de voorlichting van het belang van hygiene en sanitatie.