Peilbeheer

Innovatief pompsysteem voor peilbeheer in oppervlaktewatersystemen. Van volledig solar tot hybride met netspanning, van 1kW tot 90kW vermogen. Pompcapaciteit kunnen we vooraf berekenen voor zomer én winterperiode. Geen energiekosten, hoge capaciteit in warme/zonnige perioden en optioneel monitoring op afstand in verschillende SCADA systemen zoals AquaView++.

Robuuste installatie

Modulaire opbouw, standaard bieden we een compleet systeem aan inclusief zonnepanelen in mobiele of vaste veldopstelling. Lorentz pompsystemen zijn ontworpen met Duitse degelijkheid voor jarenlang gebruik in de meest afgelegen gebieden ter wereld.

Eenvoudig in gebruik

Pompsysteem kan lokaal direct met Android App worden ingesteld en uitgelezen, optioneel ook via webportal. Stel peil in en toerengeregelde pomp gebruikt iedere zonnestraal ook bij bewolkt weer om het waterpeil in slootop dit gewenste peil te houden.

Geheel offgrid

De innovatieve pompregeling en zonne-panelen zorgen ervoor dat ook bij bewolking een hoge pomp-capaciteit beschikbaar is. Geen energiekosten of onderhoud- en diefstalgevoelige accus nodig. Werkt direct op zonlicht, pompcapaciteit neemt evenredig toe met verdamping.

Kennismaking Lorentz

Topkwaliteit, flexibel, eenvoudig, en van ongeevenaarde eenvoud in gebruik

Modulaire opbouw

Breed assortiment RVS bronpompen met efficiënte borstelloze DC motoren

Droog opgestelde pompen met vermogen tot 90kW en ingebouwde powerblending optie

Vraag naar uitgebreide capaciteitsberekening met kenmerken zonne-panelen.

Compleet met kwalitatieve accesoires van DC hoofdschakelaars tot sensors.

Veiligheid

Bediening van pompsysteem is ID-secured. Alleen met de juiste autorisatie is bediening via Android App of webportal beschikbaar

Capaciteitsberekening

Hiernaast is pompcapaciteit in Nederlandse weeromstandheden weergegeven voor groeiseizoen van mei - augustus. Onderste grafiek geeft pompcapaciteit in m3/uur

Powerblending

Systemen vanaf 4kW zijn standaard voorzien van hybride aansluitmogelijkheden, waarbij gedurende perioden waarin te weinig zonne-energie beschikbaar is, netspanning wordt bijgemengd.

Partners

Pompsysteem in de praktijk

Offerteaanvraag peilbeheer

Vul hieronder de kenmerken in en wij zullen u zo spoedig mogelijk een gespecificeerde offerte toesturen.

Contactformulier

Mijn naam is Gert-Jan de Blois. Persoonlijke betrokkenheid in overleggen en projecten vind ik heel belangrijk. Hierdoor zijn we niet altijd telefonisch bereikbaar.

Klik op whatsapp icoon of vul webformulier in.

Uw vraag heeft betrekking op:
Hoe kunnen we je bereiken
Wat is je vraag / What is your question