Diensten

Specialist Watertechnologie

Beheer van installaties in de waterketen is een specialisme waar veel disciplines samenkomen. Door de directe relatie met de leefomgeving hebben verstoringen een directe of indirecte impact op de maatschappij. Door snel toenemende digitalisering en toepassing van steeds meer sensoren komt steeds meer informatie beschikbaar wat het werkveld sterk doet veranderen. Neem contact op om gezamenlijk uw uitdagingen te bespreken.

Inventarisatie & Evaluatie

In een continue veranderende wereld rondom de waterketen is het op orde brengen en houden van informatie van alle assets niet eenvoudig. We helpen u graag met veel ervaring in uiteenlopende systemen in het actualiseren van data.

Beheer & Onderhoud

Het beheren en onderhouden van installaties in de waterketen is een grote verantwoordelijkheid. Wij denken graag met u mee met onze multidisciplinaire achtergrond: inhoudelijke kennis van hydraulica, elektrotechniek, meet en regeltechniek, veiligheid, civiele techniek en werktuigbouwkunde.

Monitoring & Control

Voor het beheren van installaties komen steeds meer gereedschappen beschikbaar waarmee via een SCADA-systeem alle informatie overal en altijd beschikbaar is. We ondersteunen u graag bij het structureel inrichten van de organisatie rondom van het delen van (real-time)meet en regeldata.

Analyse & Rapportage

Meer data staat niet gelijk aan meer informatie. Belangrijk is de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de data voor analyse en rapportage. We adviseren u graag in het definieren van een duidelijke vraagstelling waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van bestaande databronnen.

Ontwikkeling & Innovatie

Investeringen in de waterketen zijn vaak voor vele jaren en met een lange economische afschrijvingstermijn. Een van de grootste kostenposten in waterbeheer zijn de stroomkosten. Als pionier in toepassing van pompen op zonne-energie brengen we graag deze kennis in uw organisatie.

Documentatie & Opleiding

De toepassing van Watertechnologie is relatief nieuw vakgebied waardoor de eerste generatie beheerders nu pas worden afgelost. We hebben veel ervaring in het documenteren van bestaande systemen, en ook verzorgen we graag interactieve opleidingssessies over beheer, maar ook toepassing van zonne-energie.

Aanbevelingen

Ontvangen aanbevelingen zoals gepubliceerd op mijn Linkedin-profiel: