Projecten

Subirrigatie bloembollen Nieuwe-Tonge

Zonnepanelen 780Wp op stapelbaar inklapbaar frame, Pomp in pompfilter met capaciteit van 410m3/dag in groeiseizoen, toerenregeling voor constant niveau; 5mm@8ha. Instellen/uitlezen met Android App.

Subirrigatie Nieuwe-Tonge

Zonnepanelen 780Wp op stapelbaar inklapbaar frame, Pomp in pompfilter met capaciteit van 410m3/dag in groeiseizoen, toerenregeling voor constant niveau; 5mm@8ha. Instellen/uitlezen met Android App.

Subirrigatie Melissant

Zonnepanelen 810Wp op vast frame op aanhanger, Pomp in drijver met capacaiteit van 400m3/dag in groeiseizoen, 7mm@5,7ha. Instellen/uitlezen met Android App.

Subirrigatie Den Bommel

Zonnepanelen 1560Wp op eigen frame, Pomp in pompfilter met capaciteit van 525m3/dag in groeiseizoen, toerenregeling voor constant niveau; 5mm@10ha. Instellen/uitlezen met Android App en web-portal.

12

Druppelirrigatie Lievegem (BE)

Plug-en-play solarpomp met opvouwbare zonnepanelen 200Wp, Pomp in pompfilter met capaciteit van 20m3/dag in groeiseizoen met voldoende druk voor direct voeden van druppelslang.

Hybride druppelirrigatie Sint-Philipsland

Hybride powered druppelirrigatiesysteem met automatisch reinigend waterfilter, waterbuffer, beregeningscomputer. Pompcapaciteit 40m3/uur @ 1.5bar met 6.6kWp en met mogelijkheid voor bijmengen vanuit generator.

Kindcentrum Droomgaard Avenhorn

Twee Plug-en-play solarpompen met ieder een zonnepaneel van 375Wp, Pompen zorgen voor voldoende vocht voor nieuw geplante groenzone met capaciteit van 20m3/dag per pomp in groeiseizoen met voldoende druk voor direct voeden van druppelslangen.

Peilregeling Bio Science Center Lelystad

Peilregeling voor waterpartij rondom voormalig gebouw Bio Science Center in Lelystad. Zonnepanelen 780Wp op stapelbaar inklapbaar frame, Pomp in pompfilter met capaciteit van 400m3/dag in groeiseizoen, Instellen/uitlezen met Android App.

Vleermuizenhotel WUR

Vuilwaterpomp in voormalige reinwaterkeld die nu dienst doet als vleermuizenhotel. Zonnepaneel 300Wp, schroefpomp. Instellen/uitlezen met Android App.

Peilregeling Zuid-Beijerland

Peilregeling voor watergang. Zonnepanelen 780Wp op stapelbaar inklapbaar frame, Pomp in pompfilter met capaciteit van 400m3/dag in groeiseizoen, Instellen/uitlezen met Android App.

Natuurspeeltuin Steinse Groen Gouda

Pomp voor watercirculatie middels een kleine waterval. Zonnepanelen 500Wp met pompcapaciteit 10m3/uur. Instellen/uitlezen met Android App.

Xylem Digital Maintenance – XDM

Vanuit diverse interim-rollen binnen Xylem betrokken geweest bij initiële ontwikkeling, doorontwikkeling, implementatie in organisaties, verzorgen van trainingen en applicatiebeheer van de online beheeromgeving XDM voor uiteenlopende technische installaties in diverse talen.

Samenwerken voor zoet water

Als specialist betrokken bij project “Samenwerken voor zoet water - van pilots naar grootschalige toepassing”. Dit project viel onder het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (POP 3) en cofinanciering door provincie Zeeland en gemeente Schouwen-Duiveland.

Drinkwaterproject West-Papua

In 1999 gedurende 6 maanden als consultant bij ZGG-Yakpesmi betrokken bij realisatie van 'drinkwaterprojecten' in de plaatsen Witlanggo, Tibul en Dirik in het oerwoud van West-Papua in Indonesië. Onderdeel van het programma was de voorlichting van het belang van hygiene en sanitatie.

Rioleringsplan Erasmus-MC Rotterdam

Als projectleider verantwoordelijk geweest voor het rioleringsplan voor de nieuwbouw van het Erasmus-MC in Rotterdam. Vanuit deze rol als initiator gestart met het de planvorming voor waterberging in het sedumdak.

12