Zwembadpomp

Verantwoorde ontspanning met

pomp op zonne-energie

Met een heerlijk zonnetje genieten van uw eigen zwembad? Het is een droom die uitkomt bij velen. Met onze circulatiepomp wordt het nog meer genieten omdat deze op hetzelfde zonnetje draait, en uw stroomrekening structureel omlaag brengt!

Onze zwembadpomp bestaat volledig uit kunststof en kan daardoor toegepast worden met zoutwater en bijv. toepassing van chloor. Op de pompbesturing kunnen de zonne-panelen via een hoofdschakelaar rechtstreeks worden aangesloten. Heeft u al een gelijkstroom netwerk met accu’s met een spanning van 48VDC? Dan kan de omvormer gelijk in dit netwerk worden opgenomen! Makkelijk toch?

Hieronder is een berekeningen weergegeven voor zwembaden in Willemstad Curacao. Daar zijn vanwege klimaat en ligging onze belangrijkste klanten van deze pompen. Maar ook in Nederland kan deze pomp een belangrijke bijdrage leveren in het terugdringen van stroomkosten en de berekening hebben we onderaan deze pagina weergegeven.

Pompcapaciteit Nederlandse Antillen
Pompcapaciteit Nederland

Vraag uw offert direct aan en ontvang een uitgebreide berekening voor uw zwembad.


Kenmerken

Kunststof pomphuis

Flexibele pompcapaciteit

Eenvoudig in gebruik

Toonaangevend duurzaam


Voordelen

De pompcontroller is uitgevoerd als een geavanceerde MPPT (Maximum Power Point Track) omvormer met motorbeveiliging die toerental van pomp continu optimaliseert voor een maximale opbrengst. We adviseren het gebruik van onze gekalibreerde zonnekracht sensor om overmatige slijtage van lagers te voorkomen door het beperken van het aantal starts tijdens schemertijd. Voor een volledig automatische werking kunnen sensoren direct op de omvormer worden aangesloten met onder andere de volgende mogelijke besturing:

Hoe het werkt met de app

Rechts, menu met Home, Sub-irrigatie, Veenweide gebieden, Druppelirrigatie, Peilbeheer, Projecten