Specialist Watertechnologie

Met jarenlange ervaring in de rol van adviseur bij ingenieursbureau, beheerder bij gemeenten, en als interim manager bij een leverancier van oplossingen in de watertechnologie wil ik graag samenwerken aan oplossingen voor de toekomst. Graag denk ik vanuit mijn praktijkervaring als sparringspartner of specialist met u mee. Hieronder een aantal vakgebieden waar ik een duidelijke visie op hebben gevormd. Klik op de titel voor meer inhoudelijke informatie

Inventarisatie & Evaluatie

We hebben jarenlange ervaring in het inventariseren en evalueren van de actuele situatie van installaties in de automatisering van watertechnologie. Catagoriseren, standaardiseren zijn sleutelwoorden voor efficient beheer.

Beheer & Onderhoud

Voor honderden installaties hebben we inmiddels het beheer & onderhoud mogen organiseren. De toepassing van risicomanagement is een belangrijke tool om dit effectief uit te voeren.

Monitoring & Control

We hebben vanuit diverse invalshoeken veel ervaring in de toepassing en ook ontwikkeling van SCADA-systemen en communicatieverbindingen. Samenwerken met partners is de basis.

Analyse & Rapporting

Met onze praktijkervaring in combinatie met inhoudelijke kennis van techniek zijn we in staat om van meetdata begrijpelijke managementrapportages te maken

Ontwikkeling & Innovatie

Vanuit onze technische achtergrond blijven we altijd zoeken naar verbeteringen en toepassing van nieuwe technologie met nieuwe mogelijkheden

Documentatie & Opleiding

Met onze praktijkervaring zien we ook de nadelen van automatisering. Het op peil houden van (lokale) kennis en ervaring zien we als de grootste succes-factor voor bedrijfszeker beheer.

Kan ik iets voor uw organisatie betekenen?

Als sparringpartner of specialist in de automatisering van watertechnologie kom ik graag met u in contact.

Project portfolio

Hier een selectie van diverse projecten waarin ik een actieve rol heb gehad vanuit verschillende posities (adviseur/opdrachtgever/specialist) in het verleden. Mijn rol en vanuit welke organisatie dat was heb ik bij de projecten duidelijk weergegeven.